Ångest...

Fy fan nu sitter man här å har världens jävla ångest över att börja jobba igen!!  Ja har ju typ inte jobbet sen 29 juni. Va sjukskriven för brännskadan ja fixade mig :S  Jobbade i tre dar å sen va det semester :)
Men nu har den tagit slut..SNYFT..
 
Sommaren har väl mest bestått av att vara på floda. Vi har fått gjort så mycket målat, sågat, krattat å grävt, men mycket återstår. Hela familjen njuter verkligen av att vara där. Till å med så mycket så det har pratats om att flytta dit. Å ja då menar ja i det skick det är. Ingen el å inget vatten ;) Men men det e nog bara prat. Hade det inte varirt för barnen hade vi nog packat våra väskor med en gång!!!
Jag hoppas att vår "hyresvärd" kommer vara nöjd med sina hyresgäster!

Vi har oxå varit på gammel vala. Mycket fint att titta på :) Tycker det e så mysigt att vara hos mamma...visst hon e ju knappt närvarande runt den här tiden men man njuter av varje sec man sitter med henne :)

Mitt hjärta värker fortfarande..inget hår att dammsuga bort. Ingen som skäller när barnen rycker i dörren. Å herre gud ingen som städar köksgolvet när vi ätit :)
Hoppas du har det bra i pastejhimlen ricco

Min bästa vän...

Idag har jag varit tvungen att ta livet av min bästa vän :(
Han har funnits i mitt liv sen juli 99. Det gör så jävla ont!! Har i stort sett gråtit sen ja gick upp i morse. Har ju inte sovit speciellt mycket inatt heller. Ville inte gå å lägga mig för ja ville inte gå upp å boka tid för avlivning.
Han va mitt första barn! Min älskade ricco!! Jag saknar dig så ja vet inte vart ja ska ta vägen.
Hur ska ja klara mig utan hans goa kalla nos mot mitt ben? Hur ska ja klara av att vara ledsen utan att ha hans varma kropp att gråta mot? Faaaaaaaaaan. Det tog emot att åka hem efter hans bortgång...visste att ingen skule skälla när ja öppnade dörren..ingen viftande svans...ingen glad varm prick som skulle komma springande mot mig. Hur kan man sakna någon så mycket? Älskar han så mycket!!!

Huvudsaken är att hans smärta är borta...jag får lära mig leva med min!!!

R.I.P RICCO

RSS 2.0