hmm

Jo visst försöker ja tänka som ni kommenterar... men ja får liksom inte in det i hjärnan.
Alla tycker det ska bli så jävla kul...Men ja gör faktiskt inte det. Inte vet ja men ja ser saker på ett helt annat sätt. Ja ska köra typ 50 mil mitt i natten sen ska ja åka skidor i 10 timmar sen ska det handlas å sen ska det bäddas...AAAAAA va fan tänker ingen...
ÖH nä jo bara att det ska åkas. ÅÅÅ va roligt...Nä för ja kan inte å ja tänker då fan inte bli nån jävla börda. Tänker inte acceptera att de ska turas om att hålla mig sällskap i barnbacken FUCK THAT!! NEVER EVER A TRIP TO SÄLEN!!! Det praktiska det skiter vi i för vi behöver inte bry oss. Ja jag vet ja e bitter!! Men ja vet ärligt talat inte hur ja ska tala om att ja egentligen inte vill åka. Ja vet hur det kommer bli...TOTAL SKILJSMÄSSA!!!!

Ja känner mig bara blä...Fet ful å dum i huvet ( nä ja tänker inte ta livet av mig! )

Bajskotte

Nytt år...

Jahopp nu e vi då inne på ett nytt år.. Nya löften som man inte kommer kunna hålla :S
Ja fattar inte egentligen varför det ska va så jävla svårt att hålla ett nyårslöfte..hmm Kanske e för att man vet att man har 365 dagar på sig så man skjuter allt framför sig.. Jag har sket svårt för att hålla löften till mig själv. E nog pga att ja aldrig sätter mig själv först. När ja väl gör det så får ja dåligt samvete. Totalt idiotiskt!!

Ajja ska ju va lite ego nu å åka te sälen utan barn el hmm ja nästan iallafall. Ska me en tjej som e typ 16 år yngre än mig. Å ärligt talat så e ja inte speciellt glad över detta!!!! Jag har egentligen ingen lust att åka alls. Kan inte åka skidor el snowboard. Å blir som sagt jävligt irriterad på mig själv för detta. Löjligt som fan JA VET. Så det kommer väl sluta med att ja sitter i stugan å surar å tycker synd om mig själv. ÅÅÅ vilken rolig resa. NOT

Annars e väl det ganska mörkt ute å det har en förmåga te att smitta av sig på mitt inre. Inte mycket sömn blir det, å finner ingen större glädje i nåt.

Men men de säger ju att våren närmar sig....

RSS 2.0