Hosta

Det går över förväntan bra på nätterna. Natten till igår va det mest lite gnäll då och då bara. Å hade hon inte hostat i natt så hade hon nog sovit hela natten :)
Läkaren ringde igår för att kolla hur det går...mycket vänligt att de faktiskt bryr sig. Hon tyckte att även om lilltjejen har två bra nätter så ska vi va aktsamma. Det kan bli bakslag å sånt här ska man inte skynda med. Så det e väl bara att gilla läget å va hemma nästa vecka med :S

Hämtade nyckeln te gymmet igår så nu e det dags att sätta igång med kropp 2012 ;)

Nattsudd

Jahopp då har vi satt igång detta med att sova på nätterna.
Så igår drack lilltjejen sin sista flaska välling. Hon gick stolt å kastade flaskan i papperskorgen. Nu e vi en stor tjej bestämde vi :)
Hon somnade gott men vaknade vid 23 å ville ha sin välling :S Men å nä sa mamma den har vi kastat. OMG va sur hon blev. Dock inte så ledsen som jag trodde men fruktansvärt grinig. 
Sen höll hon på fram te två ungefär...
Så ja fick ca 4 tim sömn i natt. Lämnade henne på dagis för att gå hem å sova...å det tror ni ja kunde!!??!! När klockan va runt 10 la ja ner skiten å gick upp. E rädd för att mitt tålamod inte ska hålla i natt :S Men ja får behärska mig! Andas djupt å tänka positivt. Det går över å det blir bara bättre.

Vi får se hur nästa natt blir :)

Hemma...

Jahopp ja överlevde resan med sprucken läpp å blå märken. Åkte självklart på en förkylning samma dag vi åkte upp.
Men det blev ju lite som ja förutspått....gubben lärde sig åka på två sec :S Blir så jävla förbannad!! Kul för han visst klart det e...men varför i helvete kan inte ja kunna nåt nån gång?? GGGRRRRRRRRR!!!!!!
Ajja nu e resan äntligen över å det blir nog inga såna mer för mig.

Idag ska ja göra rotmos å fläsklägg..mmm så gott. Synd bara att gubben inte gillar det så mycket. Men han ä artig å äter ändå.
I mon så har vi varit ihop i 4 år. Å jag kan säga att det har varit 4 jävligt turbulenta år!!! Hoppas inte de nästa 4 åren kommer innehålla en enda gnutta av det som varit.
Ja älskar honom av hela mitt hjärta. Han gör mig till en bättre människa. Hoppas han känner likadant!?!

RSS 2.0