Magsjuka och annat kul

Fy Facken Fan för magsjuka!! Lilltjejen började förra måndagen med att spy ner hela bilen :( Stackars liten... Sen va hon sket kass i flera dar men ingen annan fick nåt. Vilken tur tänkte ja..Vi har klarat oss!!! Men tji fick ja. Det tog över en vecka innan några av vi andra i familjen insjuknade. Ja va en av dem som dök..å då menar ja djupt. Svärmor fick komma hit å ta lilltjejen för ja kunde fan inte stå upp å gubben min jobbade :s Men men nu e vi friska, chefen ville dock inte att ja skulle komma i mon heller av säkerhetsskäl för han å det förstår ja väl. Men ja LÄNGTAR faktiskt efter att få gå te jobbet nu :)

Idag har vi varit å tittat på en lägenhet. Ja hoppas innerligt att vi får den. Visst det e ett jävla renoveringsprojekt men samtidigt så får vi ju den som vi vill då :)

Sen har ja gjort nåt som ja inte gjort på länge. Ja har haft en jätte kul eftermiddag med mina gamla tjejkompisar från förr.. "Barnvagnsmaffian"  hahaha.. Inget har förändrats..nja kanske lite fler barn då ;) Men annars fungerade munnarna lika bra.

Till er som läser min blogg å undrar... säger bara SOFFAN!!!!!

Kommentarer
Postat av: Christina

Gott att ni är på banan igen... Håller alla tummar för lägenheten :)

2011-06-10 @ 23:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0